Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

BLOG, HÍREK, CIKKEK

Üdvözöljük a Locsolótömlők.hu Blogján!

Fedezd fel a legfrissebb tippeket és útmutatókat a locsolótömlők, ipari tömlők, IBC/KPE/STORZ csatlakozók és átalakítók, valamint kerti és otthoni kiegészítők és eszközök világában. Kövess minket, hogy lépést tarthass a legújabb trendekkel és technológiákkal ebben a dinamikus és változatos területen!

Cseppet sem egyértelmű: IBC tartály csatlakozók világa

2024. 03. 13. 19:35:11
"Cseppet sem egyértelmű: IBC tartály csatlakozók világa" című cikkünk bemutatja, hogyan navigálhatunk az IBC tartályokhoz kapcsolódó csatlakozók és átalakítók világában. Ismertetjük, hogy bár ezeknek a tartozékoknak a kiválasztása és használata nem mindig egyértelmű feladat, cikkünkel próbálunk segítséget nyújtani abban, hogyan válasszunk megfelelő csatlakozókat, adaptereket az IBC tartályokhoz, hogy hatékonyan tudjuk használni ezeket a népszerű tárolóeszközöket.

EGY COL HÁNY MILLIMÉTER?

2024. 03. 04. 20:57:29
Col és milliméter: két gyakori mértékegység, melyeket gyakran használunk barkácsoláskor vagy otthoni projektek során illetve webshopunkban is gyakran találkozhattok vele. Ez a cikk bemutatja, hogyan lehet könnyen átváltani a két egység között, és mire érdemes figyelni a mindennapi alkalmazások során.

Hogyan válasszunk ipari tömlőt?

2024. 03. 04. 19:54:37

Hogy válasszuk ki a legmegfelelőbb ipari tömlőt a munkához?

Ebben a cikkben megpróbálunk pár általános érvényű tanáccsal segíteni benne.

A Bradas Akkumulátoros Állatriaszó: Hatékony Megoldás a Kerti Állatproblémákra

2023. 08. 09. 13:07:09

Képzeljük el, hogy sétálunk kertünkben vagy pihenünk a teraszon, amikor váratlanul megjelennek környezetünkben a kerti állatok, akik néha kellemetlenséget okozhatnak. De ne aggódj, a megoldás itt van: a **Bradas Akkumulátoros Állatriasztó**. Ez a kompakt eszköz segíthet megszabadulni azoktól a macskáktól, kutyáktól, rókáktól és rágcsálóktól anélkül, hogy kárt okozna az állatokban vagy a környezetben.

A Kerti Törpék Hagyományának Varázsa és Eredete

2023. 07. 26. 10:00:00
A kerteket díszítő törpék, az apró termetű, vidám és mosolygós kis alakok, akik szinte minden kertben megtalálhatók, a kertészkedés és a kerti dekorációk egyik legkedveltebb elemei közé tartoznak. Ezek a varázslatos figurák nem csak a kertek szépségét emelik, hanem gazdag hagyományokkal és legendákkal is rendelkeznek.

Fedezd fel a BRADAS EASY BORDER gyepszegélyt - Az egyszerű és esztétikus megoldás a kertek határolására

2023. 06. 26. 11:06:37
A kertrendezés során fontos szerepet játszik a területek határolása és elválasztása. Az esztétikus megjelenés és a praktikum szempontjából egyaránt fontos olyan gyepszegélyt választani, amely könnyen telepíthető és tartós megoldást kínál. A BRADAS EASY BORDER gyepszegély tökéletes választásnak bizonyul, amely egyszerűen használható és lenyűgöző eredményt nyújt.