Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
CELLFAST IDEAL csapcsatlakozó szűrővel 3/4″
968 Ft (762 Ft + ÁFA)
Menny.:db

CELLFAST IDEAL csapcsatlakozó szűrővel 3/4″

968 Ft (762 Ft + ÁFA)
Menny.:db

CELLFAST IDEAL Csapcsatlakozó Szűrővel 3/4″ - Tiszta Víz Minden Öntözéshez

A CELLFAST IDEAL csapcsatlakozó szűrővel 3/4″ segít a víz tisztításában, eltávolítva a szennyeződéseket, mint a kavics, homok és rozsda, ideális az öntözéshez és a szennyeződésre érzékeny készülékek védelméhez.

Fő Jellemzők:

  1. Hatékony Szűrés: Tisztítja a vizet, megelőzve a szennyeződéseket az öntözőrendszerekben.
  2. Könnyű Csatlakozás: Egyszerű csatlakoztatás a standard 3/4″ méretű gyorscsatlakozókhoz.
  3. Maximális Nyomás 6 bar: Elegendő nyomás a kerti öntözéshez.
  4. UNI FIT™ Technológia: Kompatibilitás a Cellfast többi kerti kiegészítőjével és eszközével.

A CELLFAST IDEAL csapcsatlakozó szűrővel 3/4″ biztosítja a tiszta víz használatát minden öntözésnél, megóvva a kerti eszközöket és növényeket a szennyeződésektől.

Raktárkészlet: 12 db raktáron
Külső raktár: Előrendelhető
Szállítási díj: 991 Ft
Várható szállítás: 2024. június 28.
Cikkszám: CELLFAST IDEAL csapcsatlakozó szűrővel 3/4″
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

CELLFAST IDEAL Csapcsatlakozó Szűrővel 3/4″ - Tiszta Víz Minden Öntözéshez

A CELLFAST IDEAL csapcsatlakozó szűrővel 3/4″ egy olyan kerti eszköz, amely lehetővé teszi a víz hatékony szűrését a szórófejek és a szennyezésre érzékeny készülékek számára. Ez a szűrő megakadályozza a szivattyúk és alkatrészeik károsodását, mivel hatékonyan eltávolítja a vízből a részecskéket és a szennyeződéseket, például kavicsokat, homokot vagy rozsdát.

Fő Jellemzők:

  1. Hatékony Szűrés: A szűrő kiválóan alkalmas a víz tisztítására, így az alkalmas lesz a kavicsok, homok vagy rozsda eltávolítására a vízből. Ez különösen fontos olyan öntözési rendszerek esetén, amelyek érzékenyek a szennyeződésekre.
  2. Könnyű Csatlakozás: A csapcsatlakozó könnyen csatlakoztatható a szabványos 3/4″ (26,5 mm) méretű gyorscsatlakozókhoz. Egyszerűen csatlakoztassa a szűrőt a vízforráshoz, és élvezze a tiszta vizet minden öntözésnél.
  3. Maximális Nyomás 6 bar: A szűrő 6 bar nyomásig használható, ami elegendő a kerti öntözéshez és más vízfelhasználási célokhoz.
  4. UNI FIT™ Technológia: Az UNI FIT™ technológia azt jelenti, hogy ez a csapcsatlakozó kompatibilis a Cellfast többi kerti kiegészítőjével és eszközével. Könnyen kombinálhatja őket a kertjében.

A CELLFAST IDEAL csapcsatlakozó szűrővel 3/4″ lehetővé teszi a tiszta víz használatát minden öntözésnél, és megvédi az érzékeny készülékeket a szennyeződésektől. Válassza ezt a kiegészítőt, hogy kertje mindig friss és egészséges legyen!

Paraméterek

Belső átmérő 3/4 col

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.