Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
Cellfast tömlőösszekötő csatlakozó- 1/2
286 Ft (225 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Cellfast tömlőösszekötő csatlakozó- 1/2"-3/4"

286 Ft (225 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Cellfast Tömlőösszekötő Csatlakozó 1/2-3/4 - Rugalmas és Könnyen Leválasztható Tömlőkapcsolás

A Cellfast Tömlőösszekötő Csatlakozó 1/2-3/4 egy praktikus eszköz, amely lehetővé teszi a gyors és könnyű tömlőkapcsolást a kerti öntözés során. Ez az eszköz két különböző méretű tömlő végének összekapcsolására szolgál, és számos előnyt kínál. Jellemzői:

  • A gyorscsatlakozó rendszerrel ellátott tömlők két végének gyors és könnyű leválasztható csatlakoztatására szolgál. Egyszerűen cserélheted a szórófejet vagy más kerti öntözőeszközöket anélkül, hogy le kellene zárnod a vízellátást.
  • Az eszköz rugalmassága lehetővé teszi, hogy két különböző méretű tömlőt is összekapcsolj, amikor különböző méretű tömlőket vagy öntözőeszközöket használsz a kertben.
  • Az eszköz maximális nyomása 6 bar, megfelelő a legtöbb kerti öntözőrendszerhez.
  • Az eszköz a UNI FIT™ technológiával van felszerelve, megkönnyítve a csatlakoztatást és a vízszivárgás elkerülését.
  • Az eszköz kompatibilis többféle csatlakozó mérettel, így alkalmazkodik a különböző tömlőméretekhez, mint például: 3/8 (9 mm), 1/2 (12,5 mm), 5/8 (15 mm), 3/4 (19 mm).
Raktárkészlet: 19 db raktáron
Külső raktár: Előrendelhető
Szállítási díj: 991 Ft
Várható szállítás: 2024. július 01.
Cikkszám: Cellfast tömlőösszekötő csatlakozó- 1/2
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Cellfast Tömlőösszekötő Csatlakozó 1/2-3/4 - Rugalmas és Könnyen Leválasztható Tömlőkapcsolás

A Cellfast Tömlőösszekötő Csatlakozó 1/2-3/4 egy praktikus eszköz, amely lehetővé teszi a gyors és könnyű tömlőkapcsolást a kerti öntözés során. Ez az eszköz két különböző méretű tömlő végének összekapcsolására szolgál, és számos előnyt kínál. Íme az eszköz jellemzői:

  • A gyorscsatlakozó rendszerrel ellátott tömlők két végének gyors és könnyű leválasztható csatlakoztatására szolgál. Ezáltal egyszerűen cserélheted a szórófejet vagy más kerti öntözőeszközöket anélkül, hogy le kellene zárnod a vízellátást.
  • Az eszköz rugalmassága lehetővé teszi, hogy két különböző méretű tömlőt is összekapcsolj. Ez különösen hasznos, amikor különböző méretű tömlőket vagy öntözőeszközöket használsz a kertben.
  • Az eszköz maximális nyomása 6 bar, ami megfelelő a legtöbb kerti öntözőrendszer számára.
  • Az eszköz a UNI FIT™ technológiával van felszerelve, ami megkönnyíti a csatlakoztatást és a vízszivárgás elkerülését.
  • Az eszköz kompatibilis többféle csatlakozó mérettel, így alkalmazkodik a különböző tömlőméretekhez. A következő méretekkel kompatibilis: 3/8 (9 mm), 1/2 (12,5 mm), 5/8 (15 mm), 3/4 (19 mm).

A Cellfast Tömlőösszekötő Csatlakozó 1/2-3/4 lehetővé teszi a könnyű és rugalmas tömlőkapcsolást a kerti öntözés során. Legyen szó különböző méretű tömlőkről vagy öntözőeszközök cseréjéről, ez az eszköz megbízható és praktikus választás lehet.

Paraméterek

Belső átmérő 1/2 col
Külső átmérő 3/4 col

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.