Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
Gyorscsatlakozó GÓLIÁT 3/4
451 Ft (355 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Gyorscsatlakozó GÓLIÁT 3/4"-3/4"

451 Ft (355 Ft + ÁFA)
Menny.:db

GYORSCSATLAKOZÓ GÓLIÁT 3/4"-3/4"

  • Kiváló minőségű alapanyagból készült 3/4"-os rendszerű gyorscsatlakozó: Ez a gyorscsatlakozó kiváló minőségű anyagokból készült, ami biztosítja a tartósságot és a megbízható működést.
  • 3/4"-os locsolótömlőhöz: A gyorscsatlakozó 3/4" méretű locsolótömlőkhöz használható.
  • A gyorscsatlakozó három körmös csatlakozású: A gyorscsatlakozó három körmös rendszerrel rendelkezik, ami biztonságos és stabil csatlakozást tesz lehetővé.
  • Szivattyúkhoz is egyaránt ajánljuk.: A gyorscsatlakozó alkalmas szivattyúkhoz történő csatlakoztatásra is, így sokféle kerti vízellátási rendszerhez használható.
  • Csak a GÓLIÁT típusú csatlakozókkal kompatibilis!: Fontos megjegyezni, hogy ez a gyorscsatlakozó csak a GÓLIÁT típusú csatlakozókkal kompatibilis, tehát ezekkel a típusú csatlakozókkal használható és csatlakoztatható.
Raktárkészlet: 10 db raktáron
Külső raktár: Előrendelhető
Szállítási díj: 991 Ft
Várható szállítás: 2024. június 24.
Cikkszám: Gyorscsatlakozó GÓLIÁT 3/4"-3/4"
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

GYORSCSATLAKOZÓ GÓLIÁT 3/4-3/4

A GYORSCSATLAKOZÓ GÓLIÁT 3/4-3/4 a következő paraméterekkel rendelkezik:

  • Kiváló minőségű alapanyagból készült 3/4-es rendszerű gyorscsatlakozó: Ez a gyorscsatlakozó kiváló minőségű anyagokból készült, ami biztosítja a tartósságot és a megbízható működést.
  • 3/4-es locsolótömlőhöz: A gyorscsatlakozó 3/4 méretű locsolótömlőkhöz használható.
  • A gyorscsatlakozó három körmös csatlakozású: A gyorscsatlakozó három körmös rendszerrel rendelkezik, ami biztonságos és stabil csatlakozást tesz lehetővé.
  • Szivattyúkhoz is egyaránt ajánljuk: A gyorscsatlakozó alkalmas szivattyúkhoz történő csatlakoztatásra is, így sokféle kerti vízellátási rendszerhez használható.
  • Csak a GÓLIÁT típusú csatlakozókkal kompatibilis: Fontos megjegyezni, hogy ez a gyorscsatlakozó csak a GÓLIÁT típusú csatlakozókkal kompatibilis, tehát ezekkel a típusú csatlakozókkal használható és csatlakoztatható.

Ez a gyorscsatlakozó könnyen használható és biztonságos módon csatlakoztatható locsolótömlőkhöz és vízforrásokhoz, ideértve a szivattyúkat is. Jól használható a kerti öntözési rendszerekben és vízforrásokhoz történő csatlakoztatás során.

Paraméterek

Belső átmérő 3/4 col

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.