Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
Tömítőgyűrű 2
66 Ft (52 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Tömítőgyűrű 2"

66 Ft (52 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Tömítőgyűrűk 2 hüvelykes méretben: Elengedhetetlen Tömítés a Tömlőösszekötőknél

Kritikus szerepet játszó 2 hüvelykes tömítőgyűrűk, biztosítva a tökéletes illeszkedést és vízszivárgás megelőzését a vízellátás során.

Méret és Felépítés:

Külső átmérő: 56 mm, belső átmérő: 45 mm, vastagság: 3 mm; tökéletes illeszkedés 2 hüvelykes tömlővégekhez és összekötőkhöz.

Tömítő Szerep:

Biztosítja a vízszivárgásmentes csatlakozást, megakadályozza a víz kifolyását a csatlakozó helyen.

Pótalkatrész és Univerzális Tömítés:

Alkalmazhatók pótalkatrészként és más szerelvények tömítéseként, hatékony és biztonságos vízellátáshoz.

A 2 hüvelykes méretű tömítőgyűrűk nélkülözhetetlenek a szivárgásmentes csatlakozásokhoz, hozzájárulva a vízrendszer hatékony működéséhez.

Raktárkészlet: 14 db raktáron
Külső raktár: Előrendelhető
Szállítási díj: 991 Ft
Várható szállítás: 2024. július 01.
Cikkszám: Tömítőgyűrű 2"
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Tömítőgyűrűk 2 hüvelykes méretben: Elengedhetetlen Tömítés a Tömlőösszekötőknél

Amikor a vízellátásról van szó, a tökéletes illeszkedés és a vízszivárgás megelőzése rendkívül fontos. Ebben a folyamatban a tömítőgyűrűk játsszák a kritikus szerepet. A 2 hüvelykes méretű tömítőgyűrűk gondoskodnak a tömlővég és a tömlőösszekötők tökéletes illeszkedéséről.

Méret és Felépítés:

A tömítőgyűrűk külső átmérője 56 mm, belső átmérője 45 mm, vastagsága pedig 3 mm. Ez a méret tökéletesen illeszkedik a 2 hüvelykes (50,8 mm) tömlővéghez és tömlőösszekötőkhöz.

Tömítő Szerep:

A tömítőgyűrűk olyan tömítő eszközök, amelyek biztosítják a vízszivárgásmentes csatlakozást a tömlővég és a tömlőösszekötő között. Ezzel megakadályozzák a víz kifolyását a csatlakozó helyen, és hozzájárulnak a hatékony és biztonságos vízellátáshoz.

Pótalkatrész és Univerzális Tömítés:

Ezek a tömítőgyűrűk nem csak pótalkatrészként rendelhetők, hanem más szerelvények tömítéseként is használhatók. Bármilyen olyan helyen alkalmazhatók, ahol vízellátási rendszert szerelünk vagy karbantartunk, és ahol a tökéletes tömítés elengedhetetlen.

A 2 hüvelykes méretű tömítőgyűrűkkel biztosíthatjuk a szivárgásmentes vízellátást és csatlakozást a tömlővég és a tömlőösszekötő között. Ezek a kis, ám annál fontosabb alkatrészek hozzájárulnak a vízrendszer hatékony működéséhez és a problémamentes működtetéshez.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.