Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
Tömlővég 2
803 Ft (632 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Tömlővég 2"-2"

803 Ft (632 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Tömlővég 2-2: Az Egyszerű és Hatékony Tömlőkapcsolás

A 2-2 belső menetes tömlővég ideális eszköz a különböző vízvezeték rendszerek és tömlők összekapcsolásához, gyakori használata kertészeti, mezőgazdasági és ipari környezetekben.

Felhasználás és Funkció:

Könnyen alkalmazható külső menetes vízvételi helyekhez, mint szivattyúk vagy locsolótömlők, megbízható és szivárgásmentes kapcsolatot biztosítva.

Anyag és Tartósság:

Műanyagból készült, nedvesség- és kültéri körülményeknek ellenálló, hosszú távú megbízható működést garantál.

Hasznosság és Rugalmasság:

Hasznos eszköz a kertészkedés és öntözés során, lehetővé teszi a különböző rendszerek gyors és hatékony összekapcsolását.

Rögzítés és Kiegészítők:

Könnyű bilinccsel rögzíthető, stabil kapcsolatot biztosítva. A megfelelő méretű bilincs egyszerűen beszerezhető.

A belső menetes 2-2 tömlővég egyszerű, hatékony eszköz a víz vagy más folyadékok átvezetésére, ideális választás tömlők és rendszerek összekapcsolásához.

Raktárkészlet: 10 db raktáron
Külső raktár: Előrendelhető
Szállítási díj: 991 Ft
Várható szállítás: 2024. július 01.
Cikkszám: Tömlővég 2"-2"
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Tömlővég 2-2: Az Egyszerű és Hatékony Tömlőkapcsolás

A belső menetes 2-2 tömlővég egy olyan alkatrész, amely kiválóan alkalmazható a különböző vízvezeték rendszerek és tömlők összekapcsolásához. Gyakran használják kertészeti, mezőgazdasági vagy akár ipari környezetekben, ahol a víz vagy más folyadékok hatékony átvezetése szükséges.

Felhasználás és Funkció:

A belső menetes 2-2 tömlővég elsősorban külső menetes vízvételi helyekhez alkalmazható, például szivattyúk, folyadéktartályok, öntözőeszközök és locsolótömlők összekapcsolásához. A használata rendkívül egyszerű: a locsolótömlőt a csonkra kell ráhúzni, majd bilinccsel rögzíteni. Ezáltal megbízható és szivárgásmentes kapcsolatot hozhatunk létre a különböző rendszerek között.

Anyag és Tartósság:

Az alkatrész anyaga műanyag, ami kiválóan ellenáll a nedvességnek és a kültéri körülményeknek. Ez a tartós anyag biztosítja, hogy hosszú távon is megbízhatóan működjön, és ne sérüljön el a használat során.

Hasznosság és Rugalmasság:

A belső menetes 2-2 tömlővég rendkívül hasznos eszköz a kertészkedés, öntözés vagy locsolás során. Könnyen alkalmazható, és lehetővé teszi a különböző rendszerek gyors és hatékony összekapcsolását. Rugalmasan alkalmazható számos környezetben és feladatban.

Rögzítés és Kiegészítők:

Az alkatrészt könnyen bilinccsel lehet rögzíteni, ami biztosítja a szilárd kapcsolatot. Ha szükséges, a megfelelő méretű bilincset könnyedén beszerezhetjük. A bilincsel rögzített tömlővég még stabilabbá teszi a kapcsolatot.

A belső menetes 2-2 tömlővég egy egyszerű, de hatékony eszköz, amely lehetővé teszi a víz vagy más folyadékok gyors és biztonságos átvezetését. Ideális választás mindazoknak, akik könnyen és megbízhatóan szeretnének tömlőket és rendszereket összekapcsolni.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.