Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
CELLFAST IDEAL csapcsatlakozó bilinccsel 15-19 mm
1.298 Ft (1.022 Ft + ÁFA)
Menny.:db

CELLFAST IDEAL csapcsatlakozó bilinccsel 15-19 mm

1.298 Ft (1.022 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Cellfast IDEAL Csapcsatlakozó Bilinccsel 15-19 mm - A Kerti Tömlő Kényelmes Csatlakoztatása

A Cellfast IDEAL csapcsatlakozó bilinccsel 15-19 mm egyszerűvé teszi kerti tömlő gyors és biztonságos csatlakoztatását 15-19 mm külső átmérőjű csapokhoz, megkönnyítve a locsolást és az öntözést.

Fő Jellemzők:

  1. Gyors és Biztonságos Csatlakoztatás: Erős rögzítés a szárnyas csavar segítségével, biztonságos használat a nyomás alatt is.
  2. Könnyű Szerelés: Szerszámok nélküli gyors szerelés, mellékelt kulccsal könnyű rögzítés.
  3. Maximális Nyomás 6 bar: Elegendő nyomás a kerti öntözéshez és vízfelhasználási célokhoz.
  4. UNI FIT™ Technológia: Kompatibilitás a Cellfast többi kerti kiegészítőjével és eszközével.

A Cellfast IDEAL csapcsatlakozó bilinccsel könnyű és biztonságos kerti tömlő használatot biztosít, megkönnyítve a kerti munkát.

Raktárkészlet: 6 db raktáron
Külső raktár: Előrendelhető
Szállítási díj: 991 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.
Cikkszám: CELLFAST IDEAL csapcsatlakozó bilinccsel 15-19 mm
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Cellfast IDEAL Csapcsatlakozó Bilinccsel 15-19 mm - A Kerti Tömlő Kényelmes Csatlakoztatása

A Cellfast IDEAL csapcsatlakozó bilinccsel 15-19 mm egy kiváló minőségű és könnyen használható eszköz, amely lehetővé teszi kerti tömlőjének gyors és biztonságos csatlakoztatását bármilyen 15-19 mm külső átmérőjű csaphoz. Ezzel a csapcsatlakozóval egyszerűvé válik a locsolás és az öntözés, és nem kell többé aggódnia a tömlők nehezen kezelhető csatlakozásai miatt.

Fő Jellemzők:

  1. Gyors és Biztonságos Csatlakoztatás: A Cellfast IDEAL csapcsatlakozó segítségével könnyedén csatlakoztathatja kerti tömlőjét bármilyen 15-19 mm átmérőjű csaphoz. A szárnyas csavar lehetővé teszi, hogy erősen rögzítse a bilincset a csaphoz, így nem fog engedni a nyomás alatt.
  2. Könnyű Szerelés: A bilincs gyors és egyszerű szerelést tesz lehetővé szerszámok nélkül. A mellékelt kulccsal könnyedén rögzítheti a bilincset, és a tömlő készen áll az öntözésre.
  3. Maximális Nyomás 6 bar: A csapcsatlakozó 6 bar nyomásig használható, ami elegendő a kerti öntözéshez és más vízfelhasználási célokhoz.
  4. UNI FIT™ Technológia: Az UNI FIT™ technológia azt jelenti, hogy ez a csapcsatlakozó kompatibilis a Cellfast többi kerti kiegészítőjével és eszközével. Egyszerűen kombinálhatja őket a kertjében.

A Cellfast IDEAL csapcsatlakozó bilinccsel 15-19 mm segítségével könnyen és biztonságosan használhatja kerti tömlőjét a locsoláshoz és öntözéshez. Ne vesztegessen több időt és energiát a tömlők csatlakoztatásával; válassza a Cellfast minőséget és megbízhatóságot a kerti eszközök terén!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.